5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

şu demek oluyor ki, esas üstelik şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını mâni olmak bâtınin tasarlanmışken, evgin çıkış bapsı yalnızca hızlı ve güvenli tahliye midein kullanılan bir bapdır.

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın güvenliğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Malzeme: Yangın baplarında alelumum çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı daha dirençlidir.

Muhataralı sınıftaki emekyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak için çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

 60dk ve 120dk kabil yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında vukuf alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Hatta geniş bayi ağına iye firmamız montaj ve bakım fiillemleri esnasında kullanıcılara sağlam kolaylık katkısızlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında altın bir ölçüt olarak gösterilebilir.

üste Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak denetçi edilmesi ve hizmetlevsel yapısının korunması da yaşamsal ögönen taşır.

üste Yangın Kapkaloriın üzerinde kâin panik bar kilit sisteminin bile problemsiz çdüzenıştığından güvenli olunmalıdır.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması esenlanabilir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında kötü ve alevlerin diğer alanlara yayılmasını önlemek kucakin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda esrar sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre çelmek üzere örutubet taşımaktadır. Yangın simultane alevlerin yayılmasına münasebet olan âlem temizışını keser ve insanların emin bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlar.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip cereyan etmek, projenize iyi boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sayesinde emniyetli mekanlar oluşmasına katkı tedarik etmek karınin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak bilirkişi personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

Yangın bapsı nedir ve ne anlayışe yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini getirmek bâtınin kullanılan bir bapdır.

Report this wiki page